Skip to content

Cart

Your cart is empty

Széchenyi 2020 - tájékoztatás

Kezdeményezett neve: Petervary Zene-Technológiai Kft.
Project címe: OLDALCSÚSZÁSRA ÉS AUTOMATIKUS MAGASSÁGBEÁLLÁSRA KÉPES OKOS (SMART) ZONGORASZÉK KIFEJLESZTÉSE


Támogatás összege: 125 000 000 Huf
Támogatás intenzítása: 100%

A projekt kezdésének dátuma: 2021. 08. 12.

A projekt befejezésének dátuma: 2023. Q4

Projekt azonosítószám: GINOP-8.1.3/A-16

A projekt célja és eredménye:

Cégünk, a Péterváry Zene-Technológiai Kft. egy forradalmian új zongoraszék fejlesztését és piacra dobását tűzte ki maga elé célul. 


Küldetésünk, hogy hangulatában egy több száz éves tradíció megszokott, konzervatív és nemes elemeit összepárosítsa egy modern eszköz 21. századi tudásával, kényelmével, előnyeivel. A tervezésben a legfontosabb kiindulási pont vizuálisan is maga a zongora örök formája és színvilága volt, amely 140 éve változatlan és várhatóan nem is fog változni a közeljövőben. Mi ehhez adunk egy kiegészítő eszközt, amely a legmodernebb technológiákkal és 21.századi dizájnnal készül, mégis egyenrangúságot sugároz.

A Petervary Smart Piano bench, a legmodernebb technológiák használata mellett, olyan újdonságokat kínál, amelyre több száz éve nem volt példa ezen a területen. A célunk az, hogy felhívjuk a figyelmet egy olyan találmányra, a mely akkora változást fog a felhasználók életébe hozni, mint a kerékpároknál a váltó feltalálása. Ezt a találmányt, illetve a találmányra alapozott termékkörünket szeretnénk világszerte bevezetni, népszerűsíteni, - elengedhetetlenné/megkerülhetetlenné tenni a zeneiparban. 


Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé – startupként, - hogy modernizáljuk a zenészek által jelenleg használt ülőalkalmatosságokat. 

Elsődleges célpiacunk a komolyzene világa, koncerttermek, zeneiskolák, rendezvényhelyszínek, - illetve egy másik fő terület az otthoni felhasználás. Ezen felül számítunk majd a könnyebb műfajok képviselőire is.

A projekt folyamán elkészült egy – minden funkciójában - működőképes prototípus, amely tesztelése -meghatározó zongoraművészek segítségével- jelenleg is folyik.

Zongoraszékünk egyedi dizájnnal rendelkezik, több rangos dizájn-megmérettetésen is versenyben van a fődíj elnyerésére. 
2023 negyedik negyedévében elkészül a végleges, gyártáskész változat.

x